Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

La Fundació Maria Cristina Masaveu Peterson continua oferint un programa cultural gratuït el 2020

La Fundació Maria Cristina Masaveu Peterson continua oferint un programa cultural gratuït el 2020
bonart madrid - 10/01/20

Després de tres mesos d'obertura, i amb un gran èxit de convocatòria, la Fundació Maria Cristina Masaveu Peterson (FMCMP) obre la programació de l'any 2020 amb un cicle gratuït de conferències i un programa escolar al voltant de l'exposició temporal Col·lecció Masaveu. Pintura Espanyola de segle XIX. De Goya a el modernisme, que podrà continuar visitant-fins al 31 de desembre de 2020 sense cap cost. Durant aquest període el públic podrà conèixer la tasca de promoció cultural i el compromís amb el mecenatge que la FMCMP porta exercint durant els últims tretze anys.

La mostra actual, comissariada per Javier Baró, reuneix una selecció de més d'un centenar de pintures entre les quals es troben obres de Goya, Federico de Madrazo, Sorolla, Zuloaga, Ramon Casas o Anglada Camarasa. A més, la institució també permet gaudir de peces que van ser concebudes per al propi espai, com és el cas de Silenci de Jaume Plensa.

Després d'aquest primer trimestre totes les activitats al voltant de la seu de la FMCMP de Madrid seguiran sent gratuïtes. Així mateix continuen les visites guiades amb els seus dos itineraris: l'exposició temporal i un recorregut per la nova seu que explica la tasca de rehabilitació de l'edifici i mostra les peces de la Col·lecció FMCMP presents a les seves instal·lacions.

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021thumbnail_arranzbravo. general 04-2014

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1