banner-elscatala-817x88px
DONE, programa de reflexió i creació visual sobre Intel·ligència Artificial a Foto Colectania

Notícies

DONE, programa de reflexió i creació visual sobre Intel·ligència Artificial a Foto Colectania

180x180banner-elscatala-180x180px
Foto Colectania celebra la quarta edició de DONE ‘Unsupervised imaginations’, que inclou un cicle de debats, un projecte d'investigació i un programa de perfil pedagògic. El 15 de gener, 6 i 17 de febrer Foto Colectania proposa tres taules rodones per aprofundir sobre les confluències entre imatge, tecnologies digitals i internet.

El programa parteix del nou estadi de la fotografia computacional per abastar l'amplíssim espectre de preguntes que suscita la no-supervisió per part d'humans en les tecnologies implicades en el circuït de la visió, i que invoca preguntes d'índole estètica, polític i ètic. Formen part de l'equip curatorial d'aquesta nova edició de DONE: Roc Herms, Jara Rocha i Martí Sánchez-Fibla.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1