FCC-Segell-banner4
\

Certàmens

"El Rellotge de Polsera", protagonista de la Fira del Rellotge 2016

bonart sant feliu de codines - 02/06/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
La Fira del Rellotge de Sant Feliu de Codines va estar dedicada enguany a "El Rellotge de Polsera". El balanç de la fira va ser molt positiu. El matí va ser radiant i la plaça de l'Ajuntament de Sant Feliu de Codines va estar plena de gom a gom de firaires i de visitants. El grup d'animació "Xarop de Canya" va animar amb música i balls l'ambient a la plaça. Els visitants a la Fira van ser a la vora d'un miler de persones. De parades de firaires n'hi havia com cada any, una trentena, de diverses procedències, tant de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i les Illes Balears.

Pel que fa a l'exposició temàtica "El Rellotge de Polsera: ahir, avui i demà" va estar oberta tot al matí i va rebre prop de 400 visites. L' exposició va reunir unes dos-centes cinquanta peces de rellotges polsera de tot tipus i èpoques, a destacar una important col·lecció de Rellotges Omega que va mostrar l'evolució d'aquesta marca al llarg del segle XX. També hi havia una mostra de rellotges de polsera relacionats amb marques d'automòbil. Tot això junt amb la col·lecció permanent del Museu del Rellotge de Catalunya.

La Fira va rebre la visita del vicepresident primer de la Diputació de Barcelona, Dionis Guiteras i del Diputat al Parlament de Catalunya, Fabian Mohedano, promotor de la Reforma Horaria. L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines va fer una recepció institucional als visitants i als organitzadors de la Fira.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021