Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90

Notícies

EL MACBA aposta per les activitats familiars

bonart barcelona - 13/01/20

El programa familiar és un espai-temps que assaja maneres d’estar junts al museu i que en qüestiona continguts i funcionament. Una experiència oberta a persones de totes les edats, vinguin o no acompanyades d’infants, en què els vincles i l’experiència se situen al centre per provocar altres maneres d’estar, relacionar-nos, aprendre i crear.

Per a les famílies amb nens i nenes de 2 a 5 anys proposem que petits i grans s’endinsin en el procés creatiu com un joc per acollir l’assaig, l’error, la sorpresa i la descoberta. Per aquestes edats, oferim propostes educatives d’un sol dia que exploren tot allò que es pot manifestar en una trobada puntual entre persones, i també formats de llarga durada, en què la continuïtat faciliti processos oberts a partir de les propostes dels artistes i les complicitats que es van teixint entre participants i espais.

Per a participants a partir dels 6 anys, volem obrir la possibilitat de configurar grups heterogenis, formats per diversitat de famílies i/o amics que volen viure i compartir altres possibilitats d’acció i pensament en el museu. Apostem per una experiència lúdica i singular proposada per artistes a partir de les seves estratègies i els seus temes d’interès, que ens faci rumiar amb el cos, tocar la paraula o conversar amb els objectes i l’espai.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88