Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

"Progrés" de Patrick Hamilton al Centre d'Art Contemporani Wilfredo Lam

\
bonart l'havana - 20/06/16
El Centre d'Art Contemporani Wilfredo Lam – L'Havana presenta Progrés, primera mostra individual a Cuba l'artista xilè, Patrick Hamilton. Amb una obra de caràcter conceptual que fa referència constant a la història política i econòmica del seu país, l'exposició comprèn la presentació d'un conjunt de treballs de collage, fotografia i escultura produïts en l'últim temps i que tenen com a fil conductor la reflexió en voltant de les nocions de treball, desigualtat, arquitectura i espectacle en el context del Xile de la post-dictadura. En aquest sentit, les seves obres suposen una reflexió estètica al voltant de les conseqüències de la "revolució neoliberal" implantada a Xile per Pinochet -i els Chicago boy's- durant els anys 80'si la seva projecció en el camp social i cultural des de llavors fins ara.
A través de l'ús i manipulació d'eines de treball manual, elements de protecció de la propietat privada, coure, postals turístiques i fotografia urbana, Hamilton qüestiona i fa visibles certes contradiccions del desregulat avanç del capitalisme de lliure mercat.
Progrés és un concepte de llarga data en la filosofia, la història, la sociologia i la política; indica l'existència d'un sentit de millora general en la condició humana, en l'avanç, desenvolupament i evolució de les condicions de vida materials a l'interior de les nostres societats. En aquest sentit, les obres presents a l'exposició pretenen reflexionar des l'estètic al voltant d'un període caracteritzat per un gran creixement econòmic i desenvolupament dels mercats - tant a Xile com en altres països del món, així com per somnis retallats i per la sobre estetització de la societats per efectes de la publicitat i els mass media.
L'exposició es podrà visitar del 22 de juny al 24 de juliol del 2016.
 
SS_Bonart-180x180-OnlineEude, generic

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88