FCC-Segell-banner4
L\'obra i vida de Prim Fullà al Casal Cultural

Exposicions

L'obra i vida de Prim Fullà al Casal Cultural

bonart sant pere pescador - 04/07/16
Eude, genericthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
El Casal Cultural de Sant Pere Pescador, del carrer del Forn, 2 presenta del 9 de juliol a l'11 de setembre l'exposició Un traç sobre pedra, obra i vida de Prim Fullà. La mostra serà inaugurada el dia 6 de juliol a les 19 h.

Un traç sobre pedra presenta l'obra de Prim Fullà, mort el passat 2015 i fa una breu immersió en el seu ideari. Es mostren l'obra gràfica de l'artista incidint en els monotips, vessant menys coneguda de la seva obra; els treballs dedicats a diferents activitats fetes a Sant Pere Pescador, poble on va néixer i viure les darreres dècades; diferents olis i finalment, la casa on va viure i on fundà l'Associació Ars-Empori. L'exposició a més consta de vídeos, documentació i fotos per ajudar al visitant a fer un recorregut que rememori la vida i obra d'un artista que destacà per les seves capacitats de gran dibuixant i gravador. Va ser també un gran polemista de caràcter fort i fidel a les seves idees que el va portar a apartar-se progressivament de manera vehement, en les últimes dècades, dels circuits comercials de l'art.

L'exposició ha estat comissariada per Joan Mallarach, Mercè Riba i Narcís Coderch. Mercè Riba i Jaume Torrent han estat els autors del catàleg.

Dins dels actes d'homenatge a Prim Fullà, del 5 d'agost al 3 d'octubre el Cortalet del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà prepara l'exposició Prim Fullà i altres artistes gravadors.

Les exposicions han estat possibles gràcies al suport de la Comissió d'Homenatge a Prim Fullà, l'ajuntament de Sant Pere Pescador i el Parc dels Aiguamolls.

Et poden
Interessar
...

817x68