banner-elscatala-817x88px
El 24 Premi TELAX a la Galeria Antoni Pinyol

Exposicions

El 24 Premi TELAX a la Galeria Antoni Pinyol

bonart reus - 14/07/16
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014Baner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura


La Galeria Antoni Pinyol inaugura el 16 de juliol a les 13 h. una exposició la qual comptarà amb l'obra dels artistes seleccionats al 24 Premi TELAX: Alba Milán, Ines Schaikowski, Joan Vilajoana, Jon Errazu, Juan de la Rica, Juan Gil, Luis Medina, Manel Pedrol, Marta Ballvé, Mireia Cifuentes, Palmira García, Paula Menchen, Rebeca Plana, Rema Varela, Rosa Ciurana, Zaloa Ipiña i José Manuel Albarrán.

En aquesta edició, la majoria dels artistes que hi participen es mouen en el camp de la pintura, tot i fer-ho a través de tendències molt diverses, no obstant, també trobem espai per a l’escultura. Els treballs mostren estètiques ben diferents, des d’obres que encara busquen referents en la pintura dels anys 70, fins a d’altres més properes a l’art conceptual i minimal, passant fins i tot per treballs que tenen el seu referent en el graffiti, per exemple.

El premi d’aquesta edició ha estat concedit a Jose Manuel Albarrán, i dos accèssits a Mireia Cifuentes i Zaloa Ipiña.

El jurat ha estat constituït per Enric Oliva, col·leccionista; Francesc Magarolas, arquitecte; Josep Mª Joan, director del Museu Joguet de Figueres; Josep Manel Rigat, arquitecte; Montse Aguer, directora del Museu Dalí de Figueres; i Antoni Pinyol, director de la galeria. 

Et poden
Interessar
...

817x68