JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Gloria Grau presenta les obres que exposarà a Dubai i Taiwan

Gloria Grau presenta les obres que exposarà a Dubai i Taiwan
La pintora resident a Calafell Gloria Grau ha presentat aquest diumenge a la Sala Maria Dolores del Castillo una part de la nova sèrie pictòrica Deconstruint els meus camins que exposarà a la prestigiosa fira d’art Internacional World Art Dubai del 8 a l’11 de Abril de 2020 de mans de la galeria d’art L’Atelier Gallery International. Aquesta sèrie marxarà posteriorment a la fira internacional d’art contemporani Art Revolution Taipei que es celebrarà en aquesta ciutat de Taiwan del 21 al 25 de maig de 2020. La pintora Glòria Grau exposarà per tercer any consecutiu deu obres noves, convidada per la organització de l’esdeveniment. L’artista de Calafell va ser guardonada l’any 2018 amb el premi especial del jurat de “l’Art Revolution Taipei”, amb les obres de la sèrie Camins de flors, per aquest motiu a l’abril de l’any 2019 va ser exposada gran part de la col·lecció en aquesta fira d’art contemporani que és una de les més exigents i importants del món. Les obres van ser exposades a les galeries d’art més importants de Taiwan dins d’una iniciativa promoguda pels col·leccionistes privats més influents de Taiwan. La gran creativitat de l’artista, la originalitat de les seves obres, la força visual, i l’impacte dels colors són aspectes cada cop més apreciats i valorats a Taiwan.
Glòria Grau, membre de l’Associació Art Calafell, és una pintora amb projecció internacional que ha exposat durant cinc anys seguits a Shangai (Xina) on té obra exposada de forma permanent a la Galería Art Plu. També ha presentat obres a Milà i Florència (Itàlia). El Haegumgang Theme Museum de Corea del Sud li ha encarregat diverses obres per a la seva col·lecció permanent. 
Grau ha estat també la promotora de la Nit d’Art a Calafell celebrada des de l’any 2018 al passeig marítim d’aquesta població del Baix Penedès que va rebre la distinció del premi de cultura a la promoció local “Vip’s VII” a l’any 2019.
Nial nou-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88