FCC-Segell-banner4
Més enllà de la moda a la Central de Disseny de Matadero

Exposicions

Més enllà de la moda a la Central de Disseny de Matadero

Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356La-Galeria-201602-recurs
En el marc de Madrid és Moda i paral·lelament a la MBFW, la Central de Disseny de Matadero Madrid es converteix en l'aparador de la creació i del disseny espanyol.

Del 22 de gener al 23 de febrer podrà veure's l'exposició Complementarios20. Más allá de la moda.

Organitzada per DIMAD, Complementarios. Más allá de la moda és una mostra que vol posar en valor i donar visibilitat al gran aliat de la moda que és el complement de moda.

Aquesta exposició, en la qual hi participen joves talents a banda de dissenyadors amb una trajectòria més consolidada, posa l'accent en el procés creatiu de les peces exposades (una bossa, unes ulleres, un collaret, etc…).

La mostra entra als tallers dels dissenyadors per veure com treballen (processos, materials emprats, mètodes de fabricació…) i perquè parlin de la “filosofia/caràcter" de la seva firma.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-