banner-elscatala-817x88px
Abierto Valencia amplia les seves rutes culturals per les galeries d\'art contemporani

Notícies

Abierto Valencia amplia les seves rutes culturals per les galeries d'art contemporani

bonart valència - 22/09/16
Baner BonArt 180x178 Agenda Girona CulturaBanerVictor04
L'Associació Valenciana de Galeries d'Art Contemporani (LaVac) organitza la quarta edició d'Abierto Valencia que tindrà lloc el dia 30 de setembre i 1 d'octubre. L'objectiu LaVac és generar espais de trobada entre el públic, l'art i les galeries i per això organitza una de les seves activitats més destacades, els ARC Gallery Walks. En la quarta edició d'Abierto Valencia, l'esdeveniment creix amb l'arribada de joves galeries a LaVac i el nombre de rutes s'amplia a 4 incloent aquests espais. Abierto Valencia 2016 s'intensifica a més el seu suport a les galeries i els artistes amb l'ampliació del nombre de premis que passen de 4 a 5 i reforça la seva aposta pel col·leccionisme actiu com a responsabilitat social corporativa amb l'organització d'una taula rodona sobre Art i Empresa.

El 30 de setembre i l'1 d'octubre, les galeries obriran les portes a quatre diferents ARC Gallery Walk, un esdeveniment especial en el qual els ciutadans podran recórrer les galeries de la ciutat de València amb visites guiades gratuïtes per conèixer el funcionament i la història d'aquests espais. L'opening tindrà lloc el dia 30 a les 17h quan totes les galeries d'Abierto Valencia obriran al públic de manera simultània per mostrar les seves noves exposicions.

Després l'opening, l'IVAM acollirà la festa d'inauguració d'Abierto Valencia, en la qual se servirà un còctel que comptarà amb la col·laboració de Vilaplana, Cervesa Túria, Terres dels Alforins i Coca-Cola i serà accessible únicament sota invitació.

Organitzats per l'Associació Valenciana d'Educadors de Museus (AVALEM), els ARC Gallery Walks inclouen quatre rutes diferents que compten novament amb el patrocini de la Fundació ARCO, reiterant la seva aposta per l'educació i l'art com a motors de canvi.

Les 16 galeries participants estan organitzades en circuits pensats per fer a peu pel centre de València en quatre itineraris diferents amb horari especial.

Et poden
Interessar
...

817x68