FCC-Segell-banner4
El Palau de les Nacions acull \

Exposicions

El Palau de les Nacions acull "The most important thing. Retrats d'una fugida"

bonart ginebra - 05/10/16
Impremta Pages - banner-180x1782Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
L'Àrea Internacional de l'Obra Social "la Caixa" i l'Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR) inauguren el 5 d'octubre al Palau de les Nacions de Ginebra, l'exposició The most important thing. Retrats d'una fugida.

L'exposició vol sensibilitzar sobre la situació dels refugiats i desplaçats, reflexionar sobre com els ha afectat en el seu dia a dia el fet de veure 'forçats a fugir, quines decisions importants han hagut de prendre i, alhora, fer que els visitants es posin a la pell.

Partint dels retrats del fotoperiodista nord-americà Brian Sokol, l'exposició sobre els testimonis de 24 persones que, en el moment de ser fotografiades acabaven de veure forçades a fugir de les seves llars portant-el més important per a elles. Són testimonis que conviden els visitants a reflexionar sobre què farien si es trobessin en la mateixa situació.

L'exposició s'ha instal·lat a la Salle des Pas perdus, confrontant amb la Sala de l'Assemblea del Palau de Nacions de Ginebra, i s'inaugura coincidint amb la reunió del Comitè Executiu de l'ACNUR (EXCOM), òrgan de govern de l'Agència de l' ONU per als refugiats, que es reuneix anualment per assessorar en protecció internacional, aprovar els pressupostos i programes per a les operacions amb refugiats i desplaçats al món. La mostra es podrà visitar al Palau de les Nacions a Ginebra fins el 21 d'octubre del 2016.

Et poden
Interessar
...

817x68