FCC-Segell-banner4
Daniel Zerbst presenta \

Exposicions

Daniel Zerbst presenta "Burlesque" al Museu de l'Eròtica

Eude, genericq2w-MKl4
L'artista alemany resident a Cadaqués ens sorprèn amb la sèrie "Burlesque", ara en el Museu de l'Eròtica de Barcelona, del 21 d'octubre al 4 de desembre del 2016.

Espectacle teatral, paròdia encoberta del capitalisme i quasi commedia dell'arteZerbst ens endinsa en la complexitat icònica del seu univers particular. A Burlesque, Daniel superposa capa a capa retalls de la memòria col·lectiva i del record personal en una factura impecable, on el perfecte retallat del collage es combina amb un acurat dibuix i pintura a l'oli. Posa ordre a la imatgeria del col·lectiu, per, en el fons, reivindicar l'agonia d'una societat que per guarir la seva decadència viu el somni del mite que li és proper. S'envolta de les icones que l'alienen i el conviden a viure una altra realitat: les orgies lèsbiques, la fantasia poètica d'OzWonderland, la solitud d'Elvis o el tempteig amb la imatgeria religiosa són algunes de les escenes emmarcades en arquitectures neoclàssiques impossibles, en complexos futuristes propis de Ridley Scott i en cementiris perduts en el temps. Tossudament i amb regust neo-romàntic, Burlesque sacseja l'espectador, l'obliga a
participar d'aquest món a no mantenir-se al marge. A prendre-hi part amb innocència i erotisme. Eros i Thanatos és conjuguen aquí en un periple revisionista del present per conduïr-lo a aquells referents que tranquil·litzen i apaivaguen la moral i la consciència occidental i ens recorden l'efímer i la superficialitat de la nostra existència.

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura