JP_Bonart-1280x150px-Online-

Notícies

El Centre Botín CONFIRMA LA SEVA INTEGRACIÓ LOCAL I LA SEVA PROJECCIÓ INTERNACIONAL

El Centre Botín CONFIRMA LA SEVA INTEGRACIÓ LOCAL I LA SEVA PROJECCIÓ INTERNACIONAL
bonart santander - 27/01/20

Durant l'any 2019, el Centre Botín va rebre 186.606 visitants. L'edifici i el seu entorn van congregar una afluència superior al milió de visites, el que suposa un increment del 3,6%. Les xifres de visitants suposen un 9% menys que en el mateix període de l'any anterior. El director general de la Fundació Botín, Iñigo Sáenz de Miera, s'ha mostrat molt satisfet amb aquestes dades, ja que les exposicions de 2019, més atrevides de cara a al gran públic que les de 2018, feia preveure un descens més gran i, més encara, perquè el nombre de visitants és una mostra de la bona evolució de Centre i del seu enorme grau d'acceptació, però no serà l'indicador d'impacte social finalista el Centre Botín.

Sáenz de Miera ha presentat aquest resultats en el marc de la Fira Internacional de Turisme (FITUR). Durant la seva intervenció, ha insistit que "el nombre de visitants no és l'indicador que mesurarà a mig i llarg termini la manera en que el Centre Botín compleix la seva missió, per al que estem treballant amb la Fundació IE i la Universitat de Yale en un sistema que permeti saber com el Centre Botín contribueix a el desenvolupament econòmic ia la creativitat de la regió, que és el seu principal objectiu i per al que realment ha estat creat”.

A més, per al director de la Fundació Botín la dada més destacat de l'any és el dels prop de 68.000 ciutadans de Santander i Cantàbria (un 47% de l'total) que van visitar les exposicions de el Centre Botín a 2019, "un percentatge extraordinari que no és habitual en projectes similars i que per a nosaltres té molt valor, no només perquè fa de centre Botín un centre d'art absolutament viu i integrat a la ciutat, sinó perquè a més ens permet complir amb la nostra missió de desenvolupar la creativitat a través de les arts per generar riquesa econòmica i social a Santander i Cantàbria “.

A la imatge, detall de la façana del Centro Botín.

Impremta Pages - banner-180x178canal-mnactec-180-180

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px