BannerFCC_Bonart

Notícies

Els drets dels consumidors europeus cobren vida a través de la mirada de set il·lustradors

Els drets dels consumidors europeus cobren vida a través de la mirada de set il·lustradors
Impremta Pages - banner-180x178Eude, generic
bonart - madrid - 27/01/20

Les parets de LOOM Salamanca (carrer Don Ramón de la Cruz, Madrid) acullen des de dijous 23 fins al 9 de febrer l'exposició Draw for you(EU)r Rights, una mostra comissionada per la Comissió Europea en què alguns dels principals drets dels consumidors europeus cobraran vida a través d' la mirada de set il·lustradors.


Aquesta exposició s'emmarca dins de la campanya #yourEUright, posada en marxa per la Comissió Europea amb l'objectiu de donar poder als ciutadans i conscienciar-los sobre la importància de defensar els seus drets com a consumidors. En concret, a través d'aquest tipus d'iniciatives, la Unió Europea vol posar el focus en aquests set drets: publicitat veraç, canvi de banc i transparència bancària, viatges combinats, productes segurs, contractes justos, reparació o reemplaçament i devolucions en un termini de 14 dies.


L'exposició va començar el dia 23 amb un esdeveniment de presentació que va comptar amb la participació de Salva Espín com a mestre de cerimònies. A més de presentar els treballs i explicar la raó de ser d'aquesta iniciativa, el dibuixant de Marvel, autor de treballs de Deadpool, L'increïble Hulk, Spiderman, Lobezno, Capità Amèrica o La Patrulla X, entre d'altres, farà una demostració en viu creant una il·lustració original davant dels assistents.


Els treballs d'Alba Cantalapiedra, Alba Blázquez, Jero Bequessis, Ana Suárez, Coco Escribano, Carlos Rodríguez Casat i Carlota Pereiro romandran exposats en LOOM Salamanca, un dels espais de treball flexible més moderns de Madrid, fins al pròxim 9 de febrer, i podran visitar-se de forma gratuïta.

Et poden
Interessar
...