banner-elscatala-817x88px
Beatriz Mínguez de Molina a la Galeria H2o

Exposicions

Beatriz Mínguez de Molina a la Galeria H2o

bonart barcelona - 27/10/16
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_StellaRahola_Bonart_360x356
Del 3 a l'11 de novembre la Galeria H2o del carrer Verdi, 152 de Barcelona presenta l'exposició It seems I can go down forever de Beatriz Mínguez de Molina. La inauguració tindrà lloc el dia 3 de novembre a les 19 h.

Beatriz Mínguez és arquitecta i artista visual. Viu a Barcelona i Madrid. El seu treball es mou entre diferents disciplines: vídeo, fotografia, vídeo-instal·lacions i més recentment l'escultura. Investiga les relacions entre espai, moviment, temps, paisatge i l'home. Els seus vídeos i instal·lacions participen regularment a festivals internacionals de cinema i videoart (FIVAfile.orgBideodromo, Festival de Cine y Artes Visuales BugarteLoopFigueira Art Film Festival, En Piezas de la Casa Encendida i Choreocope, entre d'altres) i exposa regularment a la Galeria d'art contemporani H2O. A més, el seu treball forma part dels arxius Márgenes.org i PLAT.tv.

Joaquim Ruiz Millet ha escrit de l'exposició que "It seems I can go down forever transforma la realitat on el cos s'allibera de la seva pesada càrrega, protegit sota l'aigua, en imatges planes blau-verdoses on el cos dansa i sembla volar —que no submergir-se—, i s'intueix lliure. Encara que sempre a la vora de l'abisme, per sota la línia horitzontal de la superfície, que divideix simètricament les imatges a la tercera sèrie d'It seems I can go down forever. Per sobre de la línia de flotació —que es perfila de forma especialment nítida— la força de la gravetat es fa, o "s'imagina" insuportable, inassumible. Doncs amb un sol gest —tan sols obrint la boca— la pèrdua es pressent definitiva"

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura