banner-elscatala-817x88px
Jaime Sanjuan exposa a Abartium

Exposicions

Jaime Sanjuan exposa a Abartium

bonart calldetenes - 27/10/16
180x180BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Fins al 5 de novembre Abartium galeria & estudi d'art de Calldetenes presenta l'exposició de l'artista Jaime Sanjuan (Saragossa, 1981). La mostra es composa d'una selecció de belles obres digitals de temàtica clàssica i moderna, que formen part de la Col·lecció Abarclas. Sanjuan ha estat guardonat pels premis mundials més prestigiosos en pintura digital: el MDAC Summit Califòrnia, (2014, 2015 i 2016), l'American Ilustration Anual (2016), el Comunication Arts (2015), l'International Pogo Art Contest, entre d'altres. El seu treball ha estat destacat al New York Times i el Washington Post a més de 30 publicacions d'arreu del món. Ha exposat la seva obra a EEUU, Korea, Índia i Espanya.
Llicenciat en Belles Arts i amb dos Doctorats, Sanjuan pinta totes les seves obres únicament amb els dits a un iPad. És un procés manual de pintura que difereix poc de la pintura tradicional a l'oli. Cada obra te un treball de quasi 200 hores. Les seves primeres obres eren tant hiperrealistes que al publicar-les alguns especialistes varen creure que les feia modificant fotografies prèvies. Va ser llavors quan hi va començar a introduir elements irreals per tal de diferenciar-les d'un treball fotogràfic. Tot i així, encara hi havia gent que seguia pensant que es tractava de retocs fotogràfics, pel que va "penjar" vídeos a Internet on mostrava el seu procés creatiu abolint qualsevol dubte. A la inauguració del dia 16 d'octubre, l'artista ripollès Eudald Alabau, va dur a terme la performance-happening "Big-Bang" creant una peça amb fang i guix que restarà exposada a Abartium.
A les sales 3 i 4 s'exposa “Col·lectiva Contemporània” amb obres d'Andrea Casadevall (escultura), Esther Gamez Blanquez (pintura), Angel Guzman (fotografia de la sèrie I want to be a Butterfly), Isabaeleta (pintura), Fran Vi López (pintura de la sèrie Carícies de l'òxid), Marina Lozano (escultura), Daniela Mazzaglia (pintura), Morés (pintura), Piluka (fotografia de la sèrie Blancaneus) i R. Romero Fillat (gravat). A l'exposició "Col·lectiva Contemporània" Abartium obre les seves portes a noves propostes nacionals i internacionals amb artistes consolidats i emergents que mostren una obra amb força, originalitat i caràcter propi en diverses disciplines.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]