FCC-Segell-banner4
L\'obra gràfica de Magí Puig a la Galeria Clucart

Exposicions

L'obra gràfica de Magí Puig a la Galeria Clucart

bonart tàrrega - 04/11/16
banner-elscatala-180x180pxBanner-Flama-180x180px_v1-esp
La Galeria Clucart de Tàrrega, població on resideix l'artista, inaugura el 4 de novembre a les 20 h. l'exposició d'obra gràfica Magí Puig. Serigrafies. 

Recordant la coneguda frase feta: Reus, París i Londres que ens parla de la potència industrial catalana vitivinícola en el segle XVIII, el pintor Magí Puig presenta els seus darrers treballs de manera gairebé simultània en galeries de Tàrrega, París i Londres.

L’atzar ha provocat aquesta coincidència de dates que fa que entre els mesos de novembre i desembre puguem gaudir d’aquestes tres exposicions individuals de l’artista:

Tàrrega: A la galeria Clucart hi haurà els darrers treballs en obra gràfica original. La mostra, centrada en la figura humana, es podrà visitar fins al 5 de gener del 2017. A l’exposició s’hi pot veure un conjunt de quatre serigrafies inspirades en els fills de l’artista, on els pinta saltant o somiant, i una cinquena peça molt especial, d’una escena de dansa aèria inspirada en la Fira del Teatre de Tàrrega. Aquesta és la segona exposició que l’artista fa a Tàrrega. Magí Puig va exposar a la seva ciutat la mostra retrospectiva “Magí Puig. Itinera” al Museu Comarcal de l’Urgell l’any 2014.

París: A la galeria Ariel Sibony de París, on hi exposa de manera regular des de 1999, hi podrem trobar els seus temes recurrents amb la figura humana com a protagonista, ja sigui en escenes de platja, de la intimitat familiar o en composicions inspirades en la Fira del Teatre de Tàrrega, juntament amb la sèrie d’arquitectura italiana amb fragments del paisatge urbà de Venècia i Florència. Per primera vegada, l’artista hi presenta també la nova sèrie sobre flors en quadres en gran format.

Londres: La cita és a la galeria Messum’s, on ja hi havia exposat diverses vegades de manera col·lectiva, i aquest és el primer cop que hi realitza una exposició individual. En aquest cas la mostra es centra pràcticament en la seva personal interpretació de les “vedute” venecianes, junt amb un espai dedicat a la nova sèrie de flors, aquesta vegada en petit format.

Magí Puig va néixer a Palou (La Segarra) el 1966, i actualment viu i treballa a Tàrrega. L’artista va estudiar Belles Arts a Barcelona i al Regne Unit, i durant els primers anys de la seva trajectòria, va ser guardonat amb nombrosos premis de pintura, entre els quals destaca el “1r Premi de Pintura del Cercle de Belles Arts de Lleida” (1990), i el 1r Premi “XXXIII Premi a la Pintura Jove” de la Sala Parés (1992). Al llarg de la seva carrera artística, Magí Puig ha realitzat infinitat d’exposicions individuals i col·lectives en prestigioses galeries i fires d’art de Barcelona, Madrid, París, Montpeller, Londres, Nova York, Ginebra, Miami, etc.

Et poden
Interessar
...

817x68