BannerFCC_Bonart
Exposició d\'artistes locals al Castell de Benedormiens

Exposicions

Exposició d'artistes locals al Castell de Benedormiens

Impremta Pages - banner-180x178Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
De l'1 al 23 de febrer el Castell de Benedormiens a Castell d'Aro acull una exposició d'artistes locals.

L’art és sens dubte un dels bens més preuats de la humanitat. Pensar, crear i compartir, per millorar el món a través del coneixement i de la creació, ens fa més tolerants.

Saber què pensen i senten els artistes local i quina visió tenen del món que els envolta, és l’objectiu d’aquesta mostra que inaugura el Cicle d’exposicions 2020 de l’Ajuntament. Una exposició que respon a la necessitat de promoure i divulgar la importància de la participació ciutadana en l’acció cultural local, i en la que es podrà veure l’obra d’artistes professionals de renom nacional i internacional vinculats al municipi, de l’alumnat de l’escola municipal d’art i de tota la resta d’artistes locals, que ens donen l’oportunitat de compartir el seu art.

El Castell de Benedormiens omple les seves sales amb una vuitantena d’obres pictòriques i d’escultura per donar posterior relleu als artistes locals vinculats a l’art tèxtil, amb una exposició de tapissos que tornarà a omplir el Castell de color fins entrada la primavera.

 
Anna Carreras i Aubets

Anna Carreras i Aubets (Barcelona, 1977) és filòloga i escriptora. Col·labora habitualment a la premsa (El Punt, Gidona) i fa de crítica literària (Núvol, Ara Llegim). Compagina la traducció i la crítica d'art amb la creació personal. És autora de les novel·les Camisa de foc, Tot serà blanc, Unes ales cap a on, Ombres franceses, Fes-me la permanent, L'ull de l'escarabat i Halley 2042, i de diversos assaigs sobre la postmodernitat. 

Et poden
Interessar
...