banner-elscatala-817x88px
Kir Royal arriba a Madrid amb una mostra de Fernando Bayona

Exposicions

Kir Royal arriba a Madrid amb una mostra de Fernando Bayona

bonart madrid - 25/11/16
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWEude, generic
La Galeria Kir Royal presenta Paragraph 175 de Fernando Bayona. Amb aquesta mostra la galeria Kir Royal es presenta a Madrid. L'objectiu de la galeria és oferir al públic una àmplia visió de l'art contemporani nacional i internacional amb artistes que treballen amb diferents tècniques i materials i procedeixen de països com Cuba, Dinamarca i Eslovàquia.


Paragraph 175 és un projecte de recerca de tall documental que aborda a través del mitjà fotogràfic el desconegut programa mèdic emprès pel règim nazi durant la II Guerra Mundial destinat a trobar una vacuna contra l'homosexualitat.


Les imatges documenten les instal·lacions exactes on es van dur a terme els experiments clínics encaminats a trobar la cura a aquesta suposada "malaltia", localitzades en els camps de concentració de Sachsenhausen (Oranienburg, a 20 km de Berlín), Ravensbrück (a la població de Fürstenberg, a 120 km al nord de Berlín i prop de la frontera amb Polònia) i Buchenwald (a 5 km de Weimar), tots ells en l'actual Alemanya. La sèrie se centra principalment en aquest últim emplaçament, i en concret en els experiments realitzats pel metge Carl Peter Vaernet.

Et poden
Interessar
...

817x68