Visites Palau Moja_1280x150

Exposicions

"push borders", tercera individual de l'artista alemana Regine Schumann

\
bonart madrid - 03/02/20
La Galeria Rafael Pérez Hernando, carrer Orellana 18 de Madrid, presenta la mostra push borders, la tercera individual de l'artista alemanya Regine Schumann (Goslar, 1961) a la galeria. La mostra suposa un pas més enllà en l'experimentació amb el color i la llum que caracteritza el seu treball. Després de la seva recent estada a la Residència d'artistes "El Nucli" a la serra de l'Espinar, Segòvia, l'artista s'ha proposat explorar nous camins de creació que s'han materialitzat en les seves noves obres. La mostra es podrà visitar a partir del 6 de febrer de 2020.

Enderrocar, ultrapassar, alterar i ampliar fronteres. Aquest és el títol de la tercera exposició individual de l'artista alemanya Regine Schumann (Goslar, 1961) a la galeria. Una gran instal·lació, que porta el títol de la mostra, rep a l'espectador només entrar. Al costat d'ella, trobem noves obres de vidre acrílic en diversos formats, i una sèrie de petits treballs sobre paper.

La predisposició de l'artista a explorar nous camins de creació s'ha materialitzat posteriorment en les seves noves obres. Tot això no s'entén sense tenir en compte la seva recent estada a la Residència d'artistes El Nucli situada a la serra de l'Espinar, Segòvia. A la tardor de 2019, les portes d'El Nucli es van obrir per oferir-li un nou lloc on residir i treballar durant dos mesos, en què Schumann es va dedicar de forma intensiva a reflexionar i experimentar al voltant de la idea de «fer caure fronteres». Sens dubte, aquesta experiència personal ha influït en el seu procés creatiu.

A la imatge, obra de Regine Schumann (detall).
inclassificablesWhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...