FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"presENCIAS" de Fernando Herráez a Centro de Arte

bonart alcobendas - 12/12/16
banner-elscatala-180x180pxBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
Centro de Arte inaugura el 14 de desembre a les 18.30 h. inaugura presENCIAS de Fernando Herráez. La mostra es pot visitar fins al 7 de febrer del 2017.

La sèrie presENCIAS, de Fernando Herráez, és un treball de ruptura total per part de l'artista amb els seus anteriors treballs de documentalisme. La sèrie va començar en 1992, i es va donar per acabada el 1996. Cada obra és una successió de "collages" d'una mateixa foto, on la repetició, la forma, el color, la fusta, el seu títol i fins i tot el marc estan orquestrats per aconseguir fondre en el cervell de l'espectador, i donar-nos una visió íntima i introspectiva de la persona retratada.

Aquesta sèrie, presENCIAS, és una mirada enrere i al present de l'artista sobre les persones amb les que va tenir i tenia, en el moment de la feina, una relació personal. Amb cada obra, la persona ens projecta les seves essències vitals, mitjançant el pòsit del record que va deixar en la memòria de l'autor, amb la consegüent embolic que els sentiments contradictoris produeixen.

Et poden
Interessar
...

817x68