MG_Bonart-1280x150p

Exposicions

Joan Pujol-Creus projecta una mirada pròpia i diferent del Seminari Vic amb una exposició sota el nom, “#NovesMirades1”

Joan Pujol-Creus projecta una mirada pròpia i diferent del Seminari Vic amb una exposició sota el nom, “#NovesMirades1”
bonart vic - 07/02/20

Ja es pot visitar l’exposició “NovesMirades1”, Joan Pujol-Creus expressa un relat amb una mirada singular edifici de la capital d’Osona i que segons l’artista, el primer dia que va entrar al Seminari Vic va quedar “captivat per la màgia que li suggeria“. 
Amb aquesta mostra, el fotògraf “pacient i reflexiu”, així el va definir el comissari de l’exposició, Marc Comas, ha estat un buscador d’imatges, un obturador d’aquelles instantànies que passen desapercebudes, un creador de moments fugissers i poètics. Pujol-Creus ha creat un discurs que reflexiona a través de la mirada que imbrica intuïció, estètica i ofici; i les seves fotografies tenen més voluntat de suggerir que de descriure. A banda de de jugar constantment amb uns contundents blancs i negres.

Raimon Casals, gerent del Seminari Vic, va expressar que des de fa quatre anys l’edifici acull programació cultural, però aquest 2020 i sota la idea “d’edifici del saber” agafa el compromís d’impulsar de forma més activa aquest vessant cultural i on diferents disciplines artístiques hi tindran cabuda.

#NovesMirades1 és l’inici d’un cicle que tindrà continuïtat al llarg del temps i el 2021 es comptarà amb “noves mirades” d’altres artistes que proposaran la seva pròpia visió de l’edifici expressant el seu discurs. 
Revistes_Banner_300x250GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...