FCC-Segell-banner4
Sis fotògrafs amb discapacitat visual exposen al Museu Tifològic

Exposicions

Sis fotògrafs amb discapacitat visual exposen al Museu Tifològic

bonart madrid - 20/01/17
Eude, generic180x180
L'art de la fotografia i la discapacitat visual no estan renyits. Així ho demostra la nova exposició del Museu Tiflològic de l'ONCE, centre que inicia els actes del seu 25 aniversari, i que reuneix sis fotògrafs amb discapacitat visual greu que, posats després de les càmeres, mostren la seva visió de la realitat en les seves obres.

Aquesta exposició, formada per 12 fotografies que es poden veure i tocar-se, es pot visitar fins al 18 de març, al Museu Tiflològic de l'ONCE (carrer de La Corunya, 18. Madrid), en horari de dimarts a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores; dissabtes de 10 a 14 hores; diumenges, dilluns i festius: tancat.

Les obres exposades compten amb els títols en Braille, i estan proveïdes de codis QR, amb informació accessible a persones amb ceguesa o discapacitat visual a través de telèfons mòbils. Aquesta exposició reuneix fotògrafs amb discapacitat visual de Catalunya, Argentina, Madrid, La Rioja i Euskadi.

Exposen Carme Ollé i Coderch de Barcelona, l'argentí Barcelo Bilevich, José Julio Flores (Madrid), Gregorio Martínez (La Rioja), Juan Torre (Biscaia) i Chon Mayoral (Madrid).

Et poden
Interessar
...

817x68