banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

La minipanera acull ‘Damunt d’aquest caos construiré la meva casa’ 

La minipanera acull ‘Damunt d’aquest caos construiré la meva casa’ 
bonart lleida - 13/02/20

Damunt d’aquest caos construiré la meva casa és un joc de construcció infantil fet de trossos de fusta, que al mateix temps són  tampons d’impressió. Per a la creació de tampons s’ha desenvolupat una mena d' "alfabet visual" de pictogrames al·ludint a imatges d'alliberament o dominació en la societat contemporània. Símbols i icones que per als nens continuen sent formes elementals o abstractes per jugar, encara que, per a la mirada adulta, les possibles associacions entre aquests pictogrames poden resultar en lectures carregades amb significació política. El resultat final del joc es posa en tensió la visió de l'adult i el joc lliure de l’infant.

La miniPanera és un espai expositiu que neix el 2011 amb l'objectiu d’identificar la cultura contemporània com una experiència artística i quotidiana per als més petits. Aquest espai compta amb una programació expositiva pròpia que està vinculada a les exposicions i els projectes educatius de La Panera.

Alhora, la miniPanera és un espai de diàleg, on s’hi presenten treballs d'artistes multidiciplinaris, des del món del disseny, la il·lustració, el dibuix, la música, la tipografia o la fotografia.

Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI-90Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90