banner-elscatala-817x88px
El Museu Ruso convida els visitants a conèixer el muntatge i desmuntatge de les seves exposicions

Notícies

El Museu Ruso convida els visitants a conèixer el muntatge i desmuntatge de les seves exposicions

bonart màlaga - 08/02/17
Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat220317_Verdu_Bonart-180x180
Del 7 al 17 de febrer la Col·lecció del Museu Rus / Màlaga es renova, després de la clausura el passat 5 de febrer de les seves exposicions, amb un nou i dilatat programa extraordinari d'activitats, ideat per fer partícips als visitants del canvi de les exposicions en el qual es troba immers el centre, obert de 17 a 20 hores, llevat del 13 de febrer que romandrà tancat al públic.

Així, des del 9 fins al 17 de febrer, de 17 a 19 hores, al programa denominat La Col·lecció en moviment es podran visitar les sales d'exposicions des d'una perspectiva diferent, compartint en primera persona el procés de desmuntatge de les exposicions així com del muntatge de les noves mostres quepodrá ser seguit pel públic gràcies a visites guiades especials. Els visitants podran seguir de prop la completa renovació de les exposicions i l'intens treball intern dels professionals implicats en la mateixa. L'entrada a aquestes visites és lliure i gratuïta.

El centre s'acomiada així La col·lecció en moviment i prepara les seves instal·lacions per donar la benvinguda a l'anual La dinastia Romanov i la temporal Kandinsky i Rússia, que s'inauguraran el proper 22 de febrer.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig