banner-elscatala-817x88px
Òscar Bento i IB Bilbao obren un nou espai: B&B Art Contemporani

Notícies

Òscar Bento i IB Bilbao obren un nou espai: B&B Art Contemporani

bonart madrid - 09/02/17
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Nial nou-180x178
El dia 10 de febrer, a partir de les 18 hores, s'inaugura a Madrid un nou espai expositiu B & B Art Contemporani, al carrer de Zorrilla, 25, en un dels vèrtexs del triangle del "Passeig de l'Art" madrileny.

B & B Art Contemporani és una nova aposta d'Oscar Bento i la seva esposa la galerista Isabel Bilbao, que dirigeix ​​IB Isabel Bilbao - Galeria d'Art, oberta a Xàbia (Alacant) el 1989 i que va operar també com a galeria a Berlín de 2007 a 2010 conservant un espai expositiu fins a novembre del 2016.

Dedicada a l'Art Contemporani, B & B Art Contemporani s'inaugura amb l'exposició Vi i xocolata, l'última sèrie d'Òscar Bento, que estarà exposada fins al 30 d'abril. Obres de José Portilla, José Arias i altres artistes de referència d'IB Galeria s'aniran incorporant al llarg d'aquests mesos vinents al costat de nous valors del panorama plàstic actual.

La nova galeria té vocació internacional, tal com sempre ha concebut la seva direcció, que un cop més posa a disposició del públic amant de l'art tota la seva il·lusió i la seva experiència.

A la imatge, obra d'Òscar Bento.

Et poden
Interessar
...

817x68