FCC-Segell-banner4
Olafur Eliasson al Museu Guggenheim

Exposicions

Olafur Eliasson al Museu Guggenheim

thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner_DIM2022_180x180_01
Del 14 de febrer al 21 de juny de 2020, el Museu Guggenheim Bilbao acull la mostra Olafur Eliasson: en la vida real.

Olafur Eliasson (1967) situa l'experiència de l'espectador al nucli del seu art. Olafur Eliasson: en la vida real està formada per una trentena de peces realitzades entre 1990 i l'actualitat: escultures, fotografies, pintures i instal·lacions que juguen amb reflexos i colors, i desafien la manera en què percebem el nostre entorn i ens hi movem.

Utilitzant materials com la molsa, l'aigua, el gel, la boira i la llum, Eliasson anima els visitants a reflexionar sobre la comprensió i percepció del món físic.

L'art d'Eliasson procedeix del seu interès per la percepció, el moviment, l'experiència física i les sensacions. Entre les claus de la seva pràctica s'inclouen la preocupació per la natura, inspirada pel temps que va passar a Islàndia; la investigació sobre la geometria; i les seves indagacions en curso sobre com sentim i donem forma al món.
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig