BannerFCC_Bonart

Notícies

"Objectes trobats" tanca els actes commemoratius del centenari de Carles Fontserè

Baner_MarDeFons_Bonart_180x180Nial nou-180x178
Natàlia Lloreta - girona - 22/02/17
Una periodista entrevista el cèlebre dibuixant i cartellista Carles Fontserè. Parlen d'art, de política, de religió, de Catalunya i de totes experiències viscudes de primera mà durant els grans esdeveniments del segle XX. Això és Objectes trobats, una obra creada i dirigida per l'actriu Cristina Cervià, que en format de lectura dramatitzada clou el conjunt d'activitats per commemorar el centenari de Carles Fontserè que han programat conjuntament l'Ajuntament de Girona, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Cervià comparteix escenari amb l'actor Xavier Sais i el pianista Quim Solà i plegats transporten l'espectador als escenaris viscuts per Fontserè: Catalunya, París, Nova York... L'activitat té lloc el 24 de febrer a les vuit del vespre a l'Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona. L'entrada és gratuïta si bé l'aforament és limitat.

A la imatge, Carles Fontserè (1916 - 2007) en una foto d'arxiu.
Natàlia Lloreta

Natàlia Lloreta Pané (El Talladell, L’Urgell, 1979) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (2002) i Postgrau en Creació Publicitària (URL, 2003) i Vídeo Digital (IUA, UPF, 2007). Des de 2020 ocupa la plaça de directora executiva de la Fira de Teatre al Carrer de de Tàrrega. La seva trajectòria professional s’ha desenvolupat sempre entre la comunicació –creació de continguts editorials i audiovisuals, storytelling i documentació– i la gestió cultural –producció, coordinació d’equips i disseny de projectes–. Entre altres, l’any 2014 va fundar amb els eu soci Jesús Vilamajó, el festival Embarrat de Tàrrega dedicat a la creació contemporània. 

Reivindica el seu origen rural i creu en la Cultura com a eina imprescindible de transformació social. Quan posa música és Call me Lloreta i quan recita forma part del Col·lectiu de Resistència Poesia Estripada. 

Et poden
Interessar
...