BONART_1280x150

Notícies

Canogar presenta 'Scroll', una obra creada a partir d'algoritmes de la web de El Corte Inglés

Canogar presenta \'Scroll\', una obra creada a partir d\'algoritmes de la web de El Corte Inglés
bonart madrid - 24/02/20

El Corte Inglés-Àmbit Cultural presenta l'obra Scroll de Daniel Canogar, creada a partir d'algoritmes de la web d'El Corte Inglés. Aquesta obra generativa s'exposa en els aparadors d'El Corte Inglés de Preciados, i de Serrano, a Madrid, fins a l'1 de març. El projecte es desenvolupa en el marc de les activitats d'ARCOmadrid 2020, la Fira Internacional d'Art Contemporani que comença el proper 26 de febrer al recinte firal de Madrid.

Scroll és una creació generativa que transforma a través d'un algoritme les imatges dels productes de la pàgina web d'El Corte Inglés fins convertir-los en un flux d'imatges abstractes.

L'art generatiu és viu, mai ofereix la mateixa composició i reacciona transformant, per mitjà d'un algoritme, la informació que està rebent. El suport tècnic dels aparadors és un collage de pantalles de televisor, al voltant de 11 per espai, de diferents mides. Amb una composició aleatòria, l'artista ha anat creant volums que fan que l'obra cobri una dimensió escultòrica. La gamma cromàtica emprada són colors vibrants, saturats i molt potents. Segons Daniel Canogar, "les pantalles es converteixen en el marc de l'obra i alhora la torna escultura". En aquesta obra han intervingut des de programadors, enginyers i informàtics, a artistes i arquitectes.

A la imatge, l’artista Daniel Canogar.

thumbnail_arranzbravo. general 04-2014thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1