download

Notícies

Presentació de fotografies al Cendeac

Presentació de fotografies al Cendeac
Annaïs Miró múrcia - 20/03/17
Demà dia 21 de març de 2017 a les 19.30h., el Cendeac, al carrer Madre Elisea Oliver, a Múrcia, acull la presentació de projectes fotogràfics sota el títol "Otra historia". Sis joves creadors mostraran el seu treball en un visionat obert al públic organitzat pel Col·lectiu Underphoto en col·laboració amb Cultura. El Centre de Documentació i Estudis Avançats d'Art Contemporani de la Regió de Múrcia (Cendeac) presenta 
"Otra historia", un curs en què els participants han tingut l'oportunitat de seguir totes les fases per endegar un projecte i definir cada aspecte del seu treball. A la sessió de demà, es presentaran al públic les fotografies seleccionades que s'han presentat al llarg del curs i que han estat escollides sota criteris com originalitat, viabilitat, qualitat i per la pròpia presentació de la proposta. 
Els alumnes seleccionats han estat Gloria Jiménez, Isabel Meca, Paco Sánchez, Ramón Romero, Isaac Rupérez i José Luis Carrillo. Les seves obres es podran veure al Cendeac a partir de les 19:30 horas i l'entrada a la sala serà lliure. La directora general de l'Institut de les Indústries Culturals i de les Arts, Marta López-Briones, va explicar que durant els propers mesos passaran pel Cendeac creadors, comissaris i crítics nacionals i internacionals gràcies a una acurada programació que també té molt present als artistes de la Regió, especialment els joves que comencen a desenvolupar les seves carreres en l'art contemporani. Aquesta mateixa setmana comença el VII Curs d'Introducció a l'Art Contemporani, centrat en la relació entre l'art, l'arquitectura i la natura. El Cendeac s'obre més a la fotografia amb projectes com "Otra historia" i el cicle "Full Frame", que introduirà el públic en les noves manifestacions i visions de la fotografia contemporània, amb encontres en què s'analitzaran projectes de relleu i en els quals es comptarà amb joves creadors.
inclassificablesBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px