SAC-Bonart-817x88

Exposicions

"Camins" de Rafel Bosch a Les Bernardes

bonart Salt - 28/03/17
\
Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AWBaner_Malagrida_Bonart_360x356px
La Diputació de Girona i la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt col·laboren un altre cop en una nova exposició itinerant titulada «Camins», l’autor de la qual és el fotògraf Rafel Bosch.

«Camins» s’integra dins el cicle Exposicions Itinerants de la Diputació de Girona, i té per objectiu fer arribar als ajuntaments, les associacions i les entitats de les comarques gironines algunes mostres de fotografia que s’han pogut veure a la sala Bernardes Photo d’aquest centre cultural.

Amb aquesta exposició, Rafel Bosch planteja un projecte fotogràfic que gira a l’entorn dels «Camins»: rutes d’anada o de tornada, horitzons per descobrir o records del passat, projectes de futur o ocasions perdudes. Cadascun de nosaltres té els seus propis camins, cadascun de nosaltres té uns objectius particulars, per fer sol o acompanyat. Camins de tot tipus: clars, foscos, planers o ondulats; senzills o complicats; de pujada, de baixada, d’asfalt, de terra, d’aigua, d’aire o, simplement, imaginaris. Siguin com siguin, camins.

La mostra es compon de vint-i-cinc imatges de 54 x 54 cm realitzades entre els anys 2009 i 2016, mitjançant les quals Rafel Bosch experimenta amb el procediment tècnic de la fotografia, i es podrà veure fins al 4 d’abril, i després iniciarà el cicle itinerant per les sales d’exposicions de les comarques gironines.

«Camins» s’ha inaugurat el dia 28 de març, a les 10.30 h, en un acte encapçalat per M. Àngels Planas, diputada de la Diputació de Girona; Robert Fàbregas, gerent de la Casa de Cultura Les Bernardes de Salt; Martí Artalejo, comissari de l’exposició, i Rafel Bosch, l’autor de la mostra.

A la imatge, M. Àngels Planas, Robert Fàbregas i Rafel Bosch (Foto Marti Artalejo).

Et poden
Interessar
...

300x600-Gaudí - Gene