FCC-Segell-banner4
Victor Lope Arte Contemporaneo  fitxa l\'alemany Dirk Salz

Notícies

Victor Lope Arte Contemporaneo fitxa l'alemany Dirk Salz

bonart barcelona - 28/03/17
Baner_Viladot_Bonart_360x356220317_Verdu_Bonart-180x180
La Galeria Victor Lope Arte Contemporaneo, Aribau 75 de Barcelona, incorpora l'artista alemany Dirk Salz al catàleg de la galeria.

Dirk Salz (Alemanya, 1962) s'interessa per les formes senzilles i la transparència del color, jugant amb les impressions de la profunditat, que no s'imposen a través dels plans o les composicions complexes, sinó a través de la seva reducció. Les seves imatges es col·loquen sobre superfícies llises que li serveixen com a miralls metafòrics per a l'espectador, miralls que reflecteixen la pròpia imatge de l'espectador dins l'espai, i les possibilitats de la nostra relació amb ell.

Les seves obres obren una experiència de canvi entre les seves diverses profunditats i plans, però al mateix temps mantenen el nostre propi lloc al costat d'elles, no dins d'elles; pel fet que el concepte del reflex és inherent a la investigació artística de Dirk sobre l'espai. A més d'explorar l'espai, les obres de Salz ens imposen una qüestió de temporalitat i el paper del temps en la nostra percepció de l'espai. El temps és una categoria que ve abans que l'espai, que és necessàriament més intern i permet que l'espai exterior sigui revelat.

A la imatge, , "# 2220", Drik Salz,  2017.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021