FCC-Segell-banner4
La Galeria Trama presenta \

Exposicions

La Galeria Trama presenta "Entropía", una nova sèrie de Guillermo Fornes

bonart barcelona - 17/05/17
La-Galeria-201602-recursBanner-CMW-180x180px_v1-esp
La obra de Guillermo Fornes es construeix sobre dos pilars: la creació d'un discurs determinat per la síntesi i el seu treball gestual. Amb la seva narrativa, ha sabut transmetre en cadascuna de les seves obres una travessia cap a l'emoció, la innovació i experimentació en el procés creatiu, tant en tècniques com en materials (pólvora, aigua a pressió, vernissos, foc…) que reforcen el seu discurs.

En paraules del crític Fernando Castro Flórez, "Guillermo Fornes revela una extraordinaria poética, nos atrapa con su contundente levedad, sus fascinantes formas hacen que nos acerquemos al filo de lo sublime."

L’entropia, definida com la part de caos necessària perquè un sistema funcioni, és el principi on es recolza el discurs d'aquesta sèrie de Guillermo Fornes, amb el qual fonamenta la importància de l'espontaneïtat i l'emoció dins de la seva obra.

Guillermo Fornes va començar la seva carrera fa 30 anys a Londres, on va estudiar Belles Arts al King’s College of Art, ha col·laborat amb el Museu Guggenheim de Bilbao i ha treballat amb la Fundació Bilbao-Arte. La seva obra ha estat exposada a galeries de Mèxic, Anglaterra, Alemanya i Espanya. El seu treball es troba a col·leccions institucionals i privades nacionals i internacionals.

L’exposició Entropia es pot veure a la Galeria Trama (c/ Petrixol, 5) de Barcelona, des del 18 de maig fins al 27 de juny.

Et poden
Interessar
...

817x68