BannerFCC_Bonart

L'art contemporani brasiler arriba a l'Espai Marc Llimós

L\'art contemporani brasiler arriba a l\'Espai Marc Llimós
marta-sentis-bonart-180x180Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)
bonart - barcelona - 17/05/17

L'Espai Marc Llimós, Sant Pere Més Alt 43 de Barcelona, presenta del 31 de maig a l'11 de juny la mostra col·lectiva Estrella Guia, un nou art contemporani del Brasil

Comissariada per Angela Oliveira, l'exposició Estrella Guia, un nou art contemporani del Brasil és part del projecte itinerant "Mars, Flors, Colors i Estrella Guia", una mostra col·lectiva que pretén difondre nous artistes contemporanis del Brasil i aproximar cultures a través de l'art.

Iniciada a Croàcia en l'any 2013, l'exposició ha recorregut França, Portugal, Itàlia, Àustria, el Principat de Liechtenstein i Estats Units, i arriba ara a Barcelona on es presenta en exclusiva al Epai Marc Llimós.

El títol fa al·lusió a l'escultura flotant Miraestels de Robert Llimós instal·lada al port de Barcelona, ​​presenta l'obra de 43 artistes brasilers o directament relacionats amb el Brasil que comparteixen espai amb una selecció de pintures i escultures de l'artista català Robert Llimós. Entre els artistes participants destaquen el català David Dalmau i els brasilers Luciana Gómez i Dema Reis.

La itinerància a Barcelona comptarà, en exclusiva, amb la participació de l'artista brasilera Mariana Rocha, guanyadora de l'actual edició de les beques PEI, Programa d'Estudis Independents, del Macba, que presentarà la performance Finita durant la inauguració de la mostra.

Després del seu pas per Barcelona, ​​l'exposició segueix el seu programa d'itineràncies cap a Lisboa, Cascais, Viena i Mònaco.

A la imatge, Espai Marc Llimós, 2017.

Et poden
Interessar
...