FCC-Segell-banner4
Es convoca la Biennal d\'Art Ciutat d\'Amposta 2020

Notícies

Es convoca la Biennal d'Art Ciutat d'Amposta 2020

bonart amposta - 08/03/20
Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2BanerJaumeRiba05


Fins el 29 de març, est'a oberta la convocatòria de la 16a edició de la Biennal d'Art Ciutat d'Amposta.


 La Biennal d’Art Ciutat d’Amposta (BIAM) és un premi d’àmbit estatal que es convoca cada dos anys i que té una dotació econòmica de 4.000 euros.

La convocatòria està oberta a tots els artistes amb residència en l’àmbit estatal. Podran presentar un màxim de quatre obres de temàtica i tècnica lliure, que han de ser originals i inèdites, i no poden haver estat seleccionades ni premiades en cap altre certamen. El termini de presentació acaba el proper diumenge 29 de març.

El jurat estarà format per Marc Navarro (Comissari independent), Hiuwai Chu (conservadora d'exposicions del MACBA), Oier Etxeberria  (Responsable àrea d'art contemporani de Tabakalera, San Sebastián), Rosa Lleó (comissària i directora de The Green Parrota Barcelona) i Miguel Ángel Sánchez (Director d’ADN Galería). Seran els encarregats de seleccionar les obres que formaran part de l’exposició de la setzena edició de la BIAM i escolliran l'obra guanyadora.

La BIAM ha anat evolucionant al llarg de les quinze edicions anteriors (1989-2018) com un potent aparador de la creació emergent del país, consolidant-se com un termòstat de l’activitat artística a nivell estatal respecte a la creació contemporània, així com mesurant la temperatura de les diferents orientacions artístiques i conceptuals que guanyen protagonisme des dels diferents àmbits creatius, combinant artistes emergents i consolidats i aglutinant propostes d’alt nivell i noms de trajectòria reconeguda.

Com a certamen clau dins del circuit artístic nacional al llarg d’aquestes 15 edicions han passat artistes com Susy Gómez, Javier Peñafiel, Raquel Friera, Marc Vives, Luis Guerra, Diana Rovira, Xavier Ristol, Pablo Bellot, Rafael G. Bianchi, Nuria Güell, Ian Waelder, Anna Dot o Matteo Guidi, entre molts altres; i crítics i curadors com David Armengol, Sabel Gavaldón, Gerardo Peral, Amanda Cuesta, Montse Badia, Carles Guerra, David G. Torres, Martí Peran, Manel Clot, Carles Duran, Frederic Montornés, Cèlia del Diego, Oriol Fontdevila, Florenci Guntin,Ferran Barenblit, Juan Canela, Martí Manen, Núria Enguita o Alexandra Laudo.

Bases BIAM 2020 catalàEt poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura