FCC-Segell-banner4

Exposicions

“Visió 0 de l'erotisme” al MEAM durant l’EroStreet Festival

bonart barcelona - 19/06/17
Revista_Bonart_Banner_180x180px_logobanner-elscatala-180x180px
El Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona (MEAM) serveix com a teló de fons per a la celebració de la segona edició de l’EroStreet Festival, un certamen que vol esdevenir una plataforma de referència per als professionals del sector de la sexualitat i una alternativa a altres salons eròtics, des d'on promoure un nou discurs que naturalitzi el sexe en tota la seva diversitat. L'esdeveniment reuneix a alguns dels millors psicòlegs, sexòlegs i altres professionals de l'erotisme en un mateix recinte, i debat al voltant de pràctiques i corrents sexuals com el BDSM, el poliamor, els swingers, el fetitxisme, el tantra o la pornografia.

En el marc de l’EroStreet Festival, durant el cap de setmana del 24 i 25 de juny, el MEAM acull una exposició sobre l'erotisme del cos com a part principal de la cultura de l'art, sent un tema recurrent des del principi de les manifestacions artístiques. Visió 0 de l'erotisme proposa un recorregut sobre el cos des de la visió del desig, les fílies, allò rar, fetish o naïf. L'exposició, a càrrec de Fran Glez, compta amb la participació de set artistes: Andrew Maben, Thais Magnta, Giovanni Duke, Alicia Sango, Mircius, Mara Haro i Nymphainna.

EroStreet Festival és un projecte impulsat per Sex Academy Barcelona, ​​la primera acadèmia de sexualitat a Espanya i que compta amb la col·laboració de nombrosos professionals del sector. En paraules de la seva directora, Laila Pilgren: "La finalitat d'organitzar un festival com aquest és desmitificar la sexualitat, trencar amb els tabús i la deficient educació sexual que hi ha al nostre país".

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner