Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

La Fundació Gala-Salvador Dalí guanya, per tercer cop, el Premi d’or de l’AVICOM

bonart cadaqués - 19/06/17
El documental La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí dirigit per David Pujol, guanya el Premi d’Or en la categoria de llargmetratges de museus que atorga AVICOM, el Comitè Internacional per l’audiovisual i les tecnologies de la imatge (secció audiovisual de l’ICOM). El coordinador de les cases-museu de Púbol i Portlligat, de la Fundació Dalí, Jordi Artigas va recollir el guardó, en una cerimònia que va tenir lloc al Museu de John Amos Comenius, a la República Txeca, en el marc del FAIMP 2.0, Festival Internacional de l’Audiovisual i Multimèdia sobre Patrimoni i Museus. És una competició que compta amb un jurat internacional d’experts que analitzen les millors produccions del món de la museologia.

S’han presentat trenta-quatre projectes en aquesta edició, que competien en les categories de curt, mig i llargmetratge. Entre els finalistes hi havia la National Tetryakov Gallery de Moscou, els museus del Kremlin i el Museu de la ciutat d’Espoo (Finlàndia).

És el tercer any que la Fundació Gala-Salvador Dalí hi presenta un projecte audiovisual i obté el guardó d’Or en la categoria de llargmetratges. L’any 2014 es va guanyar el primer premi internacional pel documental Dalí-Pitxot. L’al·legoria de la memòria i al 2015 el mateix premi pel projecte Dalí, la darrera gran obra. Tots tres han estat produïts per la Fundació Dalí i realitzats per DocDoc Films.
FM_Bonart-180x180px-Onlinebonart-1_1

Et poden
Interessar
...