BannerFCC_Bonart
Artist Talk: Anna Malagrida conversa amb Marta Dahó

Notícies

Artist Talk: Anna Malagrida conversa amb Marta Dahó

bonart barcelona - 09/07/17
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178
La galeria Senda organitza un nou Artist Talk, que té lloc el 14 de juliol a la 1 del migdia entre Anna Malagrida i Marta Dahó.

Es proposa una conversa sobre l’obra de Malagrida partint de la seva participació al concurs Carte Blanche PMU, atorgat per la direcció de fotografia del Centre Pompidou de Paris i del qual va resultar guanyadora. L'artista dialoga amb la comissària Marta Dahó sobre l'estudi de les pràctiques fotogràfiques en l'àmbit artístic, i específicament del seu últim treball Cristal House.

Marta Dahó és comissària d’exposicions, investigadora i docent. Membre associat del grup d’investigació Art Globalization and Interculturality (AGI) a la Universitat de Barcelona. Des de 1995 ha comissariat i dirigit nombrosos projectes expositius per a institucions de prestigi internacional com ara Magnum Photos o Metrònom. Entre els darrers projectes realitzats com a comissària independent destaquen: la retrospectiva de Stephen Shore (Fundación Mapfre, 2014), Agroperifèrics (Centro Huarte, 2014), la retrospectiva de Graciela Iturbide (Fundación Mapfre, 2009), An idea of Europe (Festival Fotofreo, 2010) i Talent Latent (Festival Scan, 2008).

Et poden
Interessar
...