banner-elscatala-817x88px
Pablo Genovés o l\'eterna lluita entre naturalesa i progrés humà

Exposicions

Pablo Genovés o l'eterna lluita entre naturalesa i progrés humà

bonart la corunya - 10/07/17
banner-elscatala-180x180pxBONART_BANNER-POSTECTURA-180X180
El Museu d'Art Contemporani Gas Natural Fenosa (MAC), Estrada Banys d'Arteixo 171 de La Corunya, acull del 28 de setembre de 2017 al 4 de febrer de 2018 la mostra Les Mutacions polifòniques, dedicada a Pablo Genovés, un dels fotògrafs espanyols amb més reconeixement internacional.

Pablo Genovés (Madrid, 1959) imagina a través del seu treball artístic un futur en què el món ha estat negat per les aigües i les forces naturals, i escenifica la batalla de dues forces que han estat sempre col·lisionant entre si, amb més o menor violència: natura i cultura.

Mutacions polifòniques presenta un total de 73 obres on conviuen fotografies creades per a aquesta exposició amb obres realitzades des del 2009. A través de palaus, teatres o catedrals envaïts per aigües violentes, tifons, huracans o grans sequeres, Genovés reflecteix la impossible sobirania de l'home sobre el medi natural al llarg de la història, i com el progrés de la humanitat fa que tots dos estiguin en permanent conflicte. L'exposició convida a reflexionar sobre una naturalesa ferida que es converteix en un adversari formidable.

Pablo Genovés és un dels fotògrafs espanyols de major reconeixement internacional. Es va formar a Londres (Photographer 's Club, Camera Work Center of Photography, Camdem Arts Center) i en l'Art Students League de Nova York. La seva obra forma part de destacades col·leccions privades i museus d'Europa, Estats Units i Llatinoamèrica. Actualment viu i desenvolupa el seu treball a cavall entre Berlín i Madrid.

Recentment ha estat convidat pel comitè artístic de la catedral de St Paul (Londres) per crear una sèrie d'obres "site specific" com a part del programa "Just Water" que presentarà aquesta institució al llarg del 2017. El projecte s'inspira en el fenomen del canvi climàtic i s'exhibirà en altres catedrals del món.

A la imatge, Pablo Genovés, "Outcome".

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021