FCC-Segell-banner4
“A necesidade da cor” de Carlos Maciá a la Fundación Luís Seoane

Exposicions

“A necesidade da cor” de Carlos Maciá a la Fundación Luís Seoane

bonart la corunya - 17/07/17
Banner300x300SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250
L’exposició A necesidade da cor, de l’artista Carlos Maciá pot veure’s tot l’estiu, fins a l’1 d’octubre, a l’espai de la Fundación Luis Seone d'A Corunya. Es tracta d’un projecte comissariat per Ángel Calvo Ulloa que parteix de l'interès de l'artista per les intervencions específiques, que durant els darrers anys han conviscut amb obra estrictament pictòrica.

Interessat la pichaçao, una activitat que es practica des de fa dècades als carrers de Sao Paulo, Maciá va presentar-hi, l'estiu de 2015, el projecte Cidade Cinza, prenent com a punt de partida el profund impacte que té sobre la ciutat i la població aquesta pràctica que entronca amb el caràcter propagandístic de la pintura mural. Coneixedor llavors de la importància del muralisme dins de l'obra de Luis Seoane, Carlos Maciá genera una gran intervenció al vestíbul de la Fundació que reforça el seu interès per l'acció sobre la pròpia arquitectura i que en aquest cas incideix i remarca algunes de les decisions dels arquitectes Creus i Carrasco per aquest edifici.

La Fundación Luís Seoane es troba al carrer San Francisco, 27 de La Corunya. L’artista proposa visites guiades aprofitant la seva estada a Galícia durant l’estiu.

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1