JP_Bonart-1280x150px-Online-

Exposicions

Josep Bofill i Carme Albaigès a la Galeria Paqui Delgado

Josep Bofill i Carme Albaigès a la Galeria Paqui Delgado
bonart sant sadurni d'anoia - 29/08/17

La Galeria Paqui Delgado inaugura a la capella de l'Ìndex l'exposició de Josep Bofill i Carme Albaigès el 5 de setembre a les 19.30 h. La mostra romandrà oberta fins l'1 d'octubre del 2017.

"Humanista, crític amb les fal·làcies del progrés, Bofill decideix reimaginar la història a través d’aquests cossos tan poc eloqüents i, malgrat això, tan carregats de sentit. El nostre artista traça una paràbola plàstica de les cinc edats de l’home, de la dona, amb els rostres morts, contra el llindar d’un mil·lenni ja allunyat d’estèrils dicotomies."

"Ni Ovidi ni Kafka haguessin trobat un correlat objectiu tan inquietant com les figures de Carme Albaigès (Barcelona, ​​1956) Absurdes, esbojarrades, disbarats fets de sensacions i intimitats que l'artista va retocant com si esgarrapés la seva pròpia pell, sempre a la recerca del autoconeixement. Albaigès construeix el drama de la vida, modela les ànsies de l'artista i s'asseu a esperar que el volum antropomòrfic faci un pas en un o altre sentit, és el riure o la burla, que ja ens depara un moviment en escorç".

DP_Bonart-180x180Baner-generic-180x180_

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1