817x68-cat

Exposicions

Les teles amb història de Mertxe Hernández Herrán arriben a la galeria H2O

Les teles amb història de Mertxe Hernández Herrán arriben a la galeria H2O
bonart barcelona - 07/09/17
La galeria H2O, carrer Verdi 152 de Barcelona, presenta del 14 al 29 de setembre de 2017 la mostra individual de Mertxe Hernández Herrán Breaking out, que reuneix obres que es situen entre la pintura i l'escultura.

Com reconeix la mateixa artista "les peces que presento, són una reflexió sobre el desenvolupament procedimental de la pintura, redefinir les seves formes tradicionals des de la mateixa crítica als models i comportaments prefixats de la percepció estètica, tenint en compte la seva materialitat i utilitzant una gamma cromàtica restringida.

La meva tasca creativa m'ha portat a sentir cada vegada més un interès per jugar i evidenciar el buit, per sortir del marc i ocupar altres espais, per experimentar amb la tensió i l'elasticitat que aporten els materials tèxtils i incorporar les històries viscudes dels object trouvé.

Aquesta forma de procedir en el meu treball, m'ha conduït a buidar la tela de tota temàtica i deixar-la en el seu esquelet per posar de manifest una altra visió o una altra experiència en la qual, el bastidor passa de ser un suport a ser un complement i sovint acaba configurant la seva capacitat significadora".

Mertxe Hernández inicià la seva carrera professional al món de la moda, després de graduar- se en disseny d'indumentària, crea la seva pròpia marca per a dona, desenvolupant la seva activitat com a dissenyadora de moda a la seva tenda-workshop M T X al barri del Born a Barcelona.

Després d'anys d'experiència professional, fa un gir cap a les arts visuals, estudiant Belles Arts a la Universitat de Barcelona. Aquesta és la seva primera exposició personal a Barcelona.

A la imatge, Mertxe Hernández Herrán, "Inside", 2017.
MG_Bonart-180x180pxWhatsApp Image 2023-11-22 at 12.40.18

Et poden
Interessar
...