FCC-Segell-banner4
Ivan Krastev i Jordi Vaquer: Europa després de la pandèmia al CCCB

Ivan Krastev i Jordi Vaquer: Europa després de la pandèmia al CCCB

bonart - 20/04/20
180x180 Banner-FERIARTE-ABanner-Flama-180x180px_v1-esp
El dimecres dia 22 d'abril a les 18:30h, en el Debats del CCCB, Ivan Krastev i Jordi Vaquer: Europa després de la pandèmia.

Ivan Krastev, politòleg i president del Centre of Liberal Strategies de Sofia, conversa amb Jordi Vaquer, analista polític i codirector de l'Open Society Initiative for Europe, sobre el futur d'Europa després de la crisi sanitària.

La turbulència econòmica i política desfermada per la COVID-19 prefigura la darrera, i probablement la més profunda, d'una sèrie de crisis que han sacsejat el procés d'integració europea. Més enllà de la immediata gestió de la crisi sanitària i el daltabaix econòmic, quines conseqüències pot tenir aquesta pandèmia per a Europa, la seva unitat i els seus models polític, econòmic i social? Podem començar a albirar quins en seran els guanyadors i perdedors a llarg termini? Quines grans transformacions en podem esperar?

Aquesta conferència ha estat enregistrada prèviament per tal de garantir-ne la qualitat tècnica i poder complir les restriccions de moviments establertes. Es retransmetrà al web del CCCB.

La sessió ha estat programada conjuntament amb l'Institute for Human Sciences de Viena, que retransmetrà al mateix temps la conferència des del seu web.

Et poden
Interessar
...

Torrent_Pagès_Banner