FCC-Segell-banner4
L\'IVAM ofereix la descàrrega gratuïta del còmic “Diari de el dibuixant” de Paco Roca

Notícies

L'IVAM ofereix la descàrrega gratuïta del còmic “Diari de el dibuixant” de Paco Roca

bonart valència - 22/04/20
Banner-Resonancias-180x180px_v1-catEude, generic
Amb motiu del Dia Internacional del Llibre, l'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) proposa la descàrrega gratuïta d'un còmic del dibuixant Paco Roca a través de la seva pàgina web (www.ivam.es) i per temps limitat, fins al 27 d'abril. Diari de el dibuixant és un còmic que va realitzar el Premi Nacional de Còmic en exclusiva pel museu on explica els secrets de l'exposició 'El Dibuixat' que es va poder veure a la galeria 6 de l’IVAM l'any 2019.

"Es tracta d'un diari en el qual es relata la vida de l'IVAM i explica com el vaig veure néixer fa 30 anys quan estudiava a l'Escola d'Arts i Oficis, com veníem aquí admirats per l'edifici i les exposicions i com a través de la feina al museu es va idear la meva exposició", ha assenyalat l'il·lustrador valencià.

Amb aquesta iniciativa l'IVAM ofereix als usuaris la possibilitat de gaudir del còmic durant el confinament per la pandèmia. Aquesta proposta forma part del conjunt d'activitats que, sota el hashtag #IVAMdesdecasa, ha posat en marxa el museu mentre manté les portes tancades a el públic per la crisi sanitària.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-