970x250_appec2021
L\'Espai Visor s\'endú la Millor Exposició d\'Obertura del V Abierto Valencia

Notícies

L'Espai Visor s'endú la Millor Exposició d'Obertura del V Abierto Valencia

bonart valència - 02/10/17
Baner_HaPicasso_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
La Galeria Espai Visor de València ha aconseguit el Premi a la Millor Exposició d'Obertura de la V edició d'Abierto Valencia, amb una exposició de l’artista Inmaculada Salinas. Abierto València és l’esdeveniment d’obertura de la temporada de les galeries d'art contemporani associades a LaVAC, de la Comunitat Valenciana.

El premi, anunciat en roda de premsa i atorgat per la Conselleria d'Educació, Recerca, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, consisteix en la compra d'una obra per valor de 3.000 € més IVA que s'uneix als fons artístics públics. La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga ha explicat que la obra titulada Violència és cobrar 600 € està inclosa a l'exposició Relecturas d’Inmaculada Salinas, seleccionada pel jurat “pel missatge que transmet contra la precarietat de la societat". El jurat ha estat format per un grup d'especialistes del món de l'art: Inma Corcho, directora del museu ABC; Sandra Moros, conservadora de l'IVAM; José Luis Pérez Pont, director del Centre del Carme Cultura Contemporània i Manuel Segade, director del CA2M (Centre d'Art 2 de maig de la Comunitat de Madrid).

Els altres tres premis d'adquisició han estat els següents: el premi d'Adquisició de DKV ha estat per a la Galeria Mr. Pink amb obra de M. Reme Silvestre i per la Galeria SET amb obra de Eltono; Gandiablasco ha premiat la Galeria Plastic Murs amb una obra de Graphic Surgery i la Fundació Hortensia Herrero ha seleccionat la Galeria 9 amb obra de Pierre Louis Geldenhuys

A la imatge, la galeria Espai Visor amb l’obra d’Inmaculada Salinas.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig