M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
El CCCB convida a la reflexió sobre la crisi climàtica a “Després de la fi del mon”

Exposicions

El CCCB convida a la reflexió sobre la crisi climàtica a “Després de la fi del mon”

bonart barcelona - 05/10/17
Impremta Pages - banner-180x178thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
En les pròximes dècades la humanitat s’enfronta a un dels reptes més complexos de la seva història. En la segona meitat del segle XXI haurem de deixar d’emetre CO2 a l’atmosfera, per sempre. Després de la fi del món és un assaig espacial sobre el present i el futur de la crisi climàtica: un viatge als paisatges del planeta Antropocè i una conversa amb els humans i els no-humans del 2100.

Artistes, filòsofs, muntanyes de sorra, novel·listes, animals marins, dramaturgs, plantes, arquitectes, objectes, dissenyadors especulatius, rius contaminats, satèl·lits, científics… treballen plegats per imaginar escenes, explicar històries i construir estratègies per sobreviure al món que ve. El resultat és una experiència hipnòtica, d’estranyament, que parla del trauma davant la magnitud de la crisi i la pèrdua del món tal com el coneixíem, però també de l’oportunitat de canvi i la urgència d’un pacte entre generacions.

Després de la fi del món es desenvolupa en vuit instal·lacions immersives a la sala d’exposicions, una base d’experimentació i acció participativa a l’espai públic de la ciutat de Barcelona, i el disseny i el desplegament d’un «Ministeri del Futur» que concebi la política del molt llarg termini, per investigar les condicions de desigualtat i temporalitat i les diferents magnituds en què es defineix la crisi.

Després de la fi del món s’inaugura al CCCB el 24 d’octubre i estarà oberta al públic des de l’endemà, 25 d’octubre, fins al 29 d’abril de 2018.

Et poden
Interessar
...