818x68-Bonart-IA

Notícies

La galeria Trama s'integrarà a la Sala Parés

La galeria Trama s\'integrarà a la Sala Parés
bonart barcelona - 10/10/17
Joan Anton Maragall ha anunciat que "la Galeria Trama va ser creada per la Sala Parés l'any 1991, amb la finalitat de promoure i exposar l'obra d'artistes contemporanis, en una línia que llavors era difícilment compatible amb la de la majoria de pintors de la històrica galeria. Durant la seva trajectòria Trama s'ha guanyat el reconeixement de col·leccionistes d'aquí i de fora, d'artistes i de professionals del sector de l'art. Alhora, ha mantingut un estret diàleg amb la Sala Parés, contribuint a l'enriquiment i actualització de les seves propostes.

26 anys després, la programació artística de la Sala Parés ha fet una evolució important fruit de la col·laboració amb artistes de noves generacions, alguns d'ells provinents de Trama, i es dedica plenament a l'art del S.XXI. La diferència entre les línies d'ambdues galeries s'ha anat estrenyent i avui ha deixat de ser significativa. A més, la Sala Parés vol donar cada vegada més protagonisme a artistes que fins ara han exposat principalment a Trama.

És per això que a partir de novembre del 2017 es produirà la integració de la programació de les dues galeries sota l'únic nom de Sala Parés. Estem convençuts que la concentració d'esforços contribuirà a la qualitat de les propostes i al servei que demana un sector la realitat del qual també ha canviat.

En endavant el calendari d'exposicions de la Sala Parés es desenvoluparà en els tres espais que fins ara ocupaven les dues galeries. Pel que fa a la pintura, comptarà tant amb artistes que treballen en la figuració i el realisme actuals, com amb els que ho fan en l'abstracció i altres expressions de l'art contemporani. També comptarà amb altres que s'expressen en mitjans com l'escultura, la fotografia, el videoart o propostes des de plantejaments híbrids".
inclassificablesthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...