BannerFCC_Bonart
\

Exposicions

"Palau mira Picasso" a la Fundació Palau

bonart caldes d'estrac - 11/10/17
Bonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180
Josep Palau i Fabre (1917-2008) és una de les figures més singulars de la literatura catalana del segle passat. A més de poeta, dramaturg, traductor i assagista, Palau és conegut també com a expert en estudis picassians, amb una extensa bibliografia que encara avui és considerada com a fonamental per a conèixer al geni malagueny.

El dia 19 d'octubre a les 19.30 h., en el marc de la commemoració de l'Any Palau i Fabre, la Fundació Palau de Caldes d'Estrac s'inaugura l'exposició Palau mira Picasso, una mostra que fins el passat 8 d'octubre va estar exposada a la casa natal de Pablo Picasso a Màlaga. La mostra, comissariada per Víctor Fernández, exposa algunes de les imatges que Palau va captar de l'artista malagueny, així com de l'estela deixada per l'artista, visitant els llocs en els quals Picasso va viure i els estudis als quals va pintar. La mostra es podrà visitar del 19 d'octubre al 14 de gener de 2018 a la Fundació.

A la imatge, agenda de Josep Palau i Fabre amb l’anotació del dia de la mort de Picasso. 4.4.1973. Fotografia de Dani Rovira.

Et poden
Interessar
...