1280x150CAT

Notícies

CaixaForum reobrirà portes el dia 1 de juny

bonart barcelona - 27/05/20
La Fundació ”la Caixa” ha anunciat la reobertura de la xarxa de centres CaixaForum a partir de dilluns vinent, dia 1 de juny. D’aquesta manera, els centres de Madrid, Barcelona, Sevilla, Saragossa, Palma, Lleida, Tarragona i Girona reprendran l’activitat de manera coordinada i amb el triple objectiu de garantir la seguretat sanitària, reforçar la confortabilitat del públic durant la seva visita i refermar la qualitat que caracteritza tots els projectes de l’entitat.

Per la directora general adjunta de la Fundació ”la Caixa”, Elisa Durán, «aquest esforç per posar de nou en marxa tots els nostres centres culturals respon a la voluntat d’oferir a la ciutadania, després d’aquesta dura etapa, espais per recuperar el pols cultural i el benestar personal. Durant aquesta crisi s’ha demostrat que la cultura és més necessària que mai com a eina per obrir finestres al món en un moment en què la nostra realitat s’ha vist reduïda».

Els centres culturals de la Fundació ”la Caixa” tornaran a acollir visitants complint tots els requisits previstos per les autoritats sanitàries a conseqüència de la crisi de la COVID-19 i reforçant les tasques de neteja i desinfecció. L’accés al centre es podrà dur a terme de forma gratuïta a través de la reserva anticipada d’entrades en línia o bé la seva obtenció via presencial.

Gràcies a l'excel·lent relació amb museus i prestadors, les exposicions de tots els centres CaixaForum s'han pogut allargar més enllà de la seva data inicial de finalització, i es podran visitar, la gran part d'elles, fins després de l'estiu. A més, CaixaForum Girona obrirà estrenant una nova exposició: Apollo 11. L’arribada de l’home a la Lluna, que reviu l’efemèride del 50è aniversari de l’arribada de l’home a la Lluna. Ho fa des de la perspectiva dels mateixos astronautes que van fer realitat la conquesta de l’espai fent el primer pas de l’espècie humana sobre la Lluna i canviant el curs de la ciència i de la societat.

A les sales, clausurades des del 14 de març passat a conseqüència de la crisi sanitària, s’hi reforçarà la presència d’educadors en determinades franges horàries per tal d’orientar els visitants i resoldre els dubtes que puguin sorgir respecte del contingut de les exposicions.

Per accedir a les sales d’exposició, serà obligatori l’ús de màscares i de dispositius de gel hidroalcohòlic, que se situaran a l’entrada dels centres. Seguint la normativa marcada per les autoritats sanitàries, els visitants podran accedir al centre de manera individual o per grup familiar, mantenint sempre una distància de seguretat de dos metres. No hi haurà visites guiades, ni les activitats programades abans de la crisi del coronavirus.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Impremta Pages - banner-180x178

Et poden
Interessar
...