BONART-817x68px-Màscara
El Reial Cercle promou un intercanvi entre pintors xinesos i catalans

Exposicions

El Reial Cercle promou un intercanvi entre pintors xinesos i catalans

bonart barcelona - 24/11/17
Anunci_AmpudiaEude, generic
El Reial Cercle Artístic de Barcelona va inaugurar el 23 de novembre l'exposició Beijing a Barcelona amb un total de 40 obres –temàtica i tècnica lliures– de 17 artistes xinesos amateurs. Aquesta mostra, que es podrà veure fins al 9 de desembre, és fruit d'un intercanvi cultural i artístic que ha impulsat la institució entre els seus socis i pintors del país asiàtic. L'objectiu del projecte és potenciar la relació dels artistes de l'entitat amb d'altres d'arreu del món i promoure la presència de la institució a l'exterior.
En el marc d'aquest intercanvi, diversos socis del Reial Cercle Artístic van exposar, a finals d'octubre, els seus quadres a la galeria Feefan's Art de Beijing sota el títol 'Barcelona a Beijing'. L'exposició va servir de plataforma per promocionar les seves obres a l'exterior i obrir-los la porta a esdeveniments internacionals vinculats amb el món de l'art.
El procés d'internacionalització que ha engegat l'entitat i que queda recollit al Pla Director de la institució, dissenyat el 2014, requereix tenir un paper actiu en la promoció de la cultura per potenciar la relació amb entitats de fora i portar el nom de Barcelona a exposicions d'arreu del món.
L'actual intercanvi se suma a les diverses col·laboracions que el Reial Cercle Artístic ha fet amb altres institucions al llarg dels últims anys com: el Saló d'Art Fantàstic Europeu: Safadore (França), de renom internacional, el Fòrum d'Art i Arquitectura d'Essen (Alemanya), i també ha tingut presència amb innovadors projectes a Art Basel Miami Beach, Arte America, Roma, París o Shangai.

Et poden
Interessar
...